LOGO resident login resident register

Re: clubhouse 同管理處失職疏忽, 有什麼辦法?

Postby Monster-Ho » 2011 Jun 21 Tue, 10:27 am

haha.. 好文... 完全贊同..
Monster-Ho

Re: clubhouse 同管理處失職疏忽, 有什麼辦法?

Postby 2008 » 2011 Jun 21 Tue, 4:50 pm

:mrgreen:

Postby YuMoBor » 2011 Jul 03 Sun, 6:05 pm

clubhouse staff 有責任在完場前十五分鐘檢查場地. 萬一讓缺德者弄到黑蚊蚊癡笠笠, 可以終止此群無恥人士停止用場, 立即清理. 回復原狀. 讓下一位用場者有清潔場地使用. 這才叫公平.

下一回, 我會毫不猶豫將這干把場地隨意踐踏成黑色的缺德者放上youtube. 我最多將這個被這班缺德者副尊容弄污了的手機丟落垃圾桶.
YuMoBor

Postby YuMoBor » 2011 Jul 04 Mon, 6:46 am

胡亂用登入名稱估單位位置, 無論對與否, 都對該單位做成威脅與不公平, clubhouse職員對此種毫無意義亦無恥的留言, 為何又不禁止或刪除呢? 這不又是失職和疏忽嗎?
YuMoBor

Postby a2301 » 2011 Jul 05 Tue, 10:51 am

MS2902 wrote:胡亂用登入名稱估單位位置, 無論對與否, 都對該單位做成威脅與不公平, clubhouse職員對此種毫無意義亦無恥的留言, 為何又不禁止或刪除呢? 這不又是失職和疏忽嗎?

不如你試下搵"成功爭取"區議員幫手啦
a2301

Postby MD » 2011 Jul 07 Thu, 11:09 am

這個是言論自由社會,大家只是找個話題傾下估下, 閣下唔鐘意可以不理, 如果真係要DELETE都應該DELETE你嘅留言至真, 苛刻兼吹毛求疵.
MD

Postby 2008 » 2011 Jul 08 Fri, 6:49 pm

個議員四年先見到一次,今年下半年和明年上半年應該見到佢,或者去去錦泰碰碰,個邊多D票 ,上個月有無跟佢去遊行?( 不是七一 )

Postby YuMoBor » 2011 Jul 09 Sat, 7:21 am

clubhouse staff 一個星期不認真回應住戶私隱被侵犯的投訴, 為什麼.
YuMoBor

Postby 9527 » 2011 Jul 09 Sat, 1:48 pm

你出得黎呢度公開講, 怕咩俾人知道身份, 除非自己理虧啦!
如果唔想俾人知你寫句信俾會所都得啦! 我諗冇咩人想知你D野!
同埋如果你係有道理, 大家都會支持你啦!

Postby 會所 » 2011 Jul 10 Sun, 10:43 am

會所歡迎各業戶於網上平台發表任何意見, 尊重言論自由外, 更加重視保障各業戶私隱, 但經仔細查閱上述各留言內容, 均全屬個人猜測及戲言.
會所現正呼籲 : 各業戶於網上留言時請避免涉及他人私隱.
會所

PreviousNext

Return to complaint / 投訴